Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
- 2 yumurta, yıkanmış
- 100 g buğday, yıkanmış
- ½ tk ev yapımı sebze bulyon (isteğe bağlı)
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş
-
100
g salatalık, parçalara bölünmüş
veya 100 g kabak büyük parçalara bölünmüş - 20 - 40 g kırmızı soğan
- 1 diş sarımsak, küçük (isteğe bağlı)
- 3 sap taze maydanoz yaprağı
-
20
g beyaz balzamik sirke
veya 20 g limon suyu - 15 g zeytinyağı
- 1 tk hardal
-
1
tk agave şurubu
veya 1 tk bal - ¼ - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Muzlu Puding
15min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Haydari
10min