Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye, enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 200 g kapya biber, 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa, dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan, ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz, damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber, damak tadınıza göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 542 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Patates Graten
1 godz. 10 min
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10min
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3h
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35 min.
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Portakal Suyu
10min