Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g havuç, kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye, enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 200 g kapya biber, 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa, dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan, ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz, damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber, damak tadınıza göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 542 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Kuru Meyveli Kek
2 Std. 30 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Kabaca doğranmış lahana
10 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min