![Peeler Beet Carpaccio with Burrata Peeler Beet Carpaccio with Burrata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b5ae63a686b731c45eaf2b1c4e51f22/Derivates/e22ef922e6da109816408bf7012c7ecee1f38938.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ oz maple syrup
- 5 tsp dried basil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Beets
- 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
- 39 oz water, divided
- 4 oz baby arugula
- 8 oz burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (isteğe bağlı)
- 2 tbsp chopped pecans (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 418.1 mg
Alternatif tarifler
Cantina Salsa
5min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
James Bond's Vesper Martini
5min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Berry Dream (TM6)
10min
Minty Vodka Lemonade
10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min