Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 313 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
5-Second Rainbow Salad
5 Min
Chopped Asian Salad
20min