Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
veya whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Yağ
- 39.7 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 491.1 mg
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min