Uyumlu sürümler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protein
- 235 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 68 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 2732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1sa 30 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 dk
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 dk
Lemon Garlic Salmon
2sa 20 dk
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min