Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
veya 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
veya ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 406.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Prawn Saganaki
35min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Bibimbap Burrito
45 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.