Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
veya 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
veya ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 406.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Prawn Saganaki
35 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.