Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 90.5 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 14.3 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min