Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g kinoa, yıkanmış
- 500 g su
-
1
tepeleme tatlı kaşığı ev yapımı sebze bulyon
veya 1 bulyon küpü (her biri 0.5 lt), sebze - 1 kapya biber, çekirdekleri çıkarılmış
- 1 domates
- 1 - 2 adet taze soğan
- 120 g havuç, dilimlenmiş (2-3 cm)
-
15
g elma sirkesi
veya 15 g limon suyu - 20 - 25 g zeytinyağı
-
10
g bal
veya 10 g agave şurubu - ½ tk limon kabuğu, rendelenmiş, sadece sarı kısımları
- 3 dal kişniş yaprağı
- 10 - 15 g chili biberi, kabaca dilimlenmiş
- ½ tk hardal
- ¼ tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1387 kJ / 331 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15 min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 Std. 40 Min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Körili Coleslaw
10min
Rokalı Pesto
10min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min