Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, tuzsuz
-
1000
g taze bezelye
veya 1000 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş - 600 g su
-
1
yk ev yapımı bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon (0.5 lt için) - 200 g süzme yoğurt, yağlı
- 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Turplu Taze Otlu Quark
5 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min