Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, tuzsuz
-
1000
g taze bezelye
veya 1000 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş - 600 g su
-
1
yk ev yapımı bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon (0.5 lt için) - 200 g süzme yoğurt, yağlı
- 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Vegan Peynir Sosu
50 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min