Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 Std. 5 Min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1ωρ.
Sirop citron-gingembre
15 λεπτ.
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1ωρ.
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 λεπτ.
Gratin de blettes
1ωρ.
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Epinards à la crème
25 λεπτ.
Asperges à la flamande
25 λεπτ.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min