Cihazlar ve Aksesuarlar
Mixed grain risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
rindless bacon rashers finely sliced150 g
-
vegetable oil40 g
-
large onion cut into wedges1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded2
-
red quinoa100 g
-
water to soak
-
water1800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley100 g
-
puy lentils100 g
-
pearl couscous100 g
-
salted butter50 g
-
frozen peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn8 sprigs
-
ground black pepper to season
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
369.3 mg
Protein
25.9 g
Kalori
3273.8 kJ /
782.5 kcal
Yağ
38.1 g
Lif
15.7 g
Doymuş Yağ
12.6 g
Karbonhidrat
86.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good Food Mark LaBrooy
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 dk
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 dk
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 dk
Tempeh bolognaise
30 dk
Pearl barley risotto with asparagus
1sa 5 dk
Kimchi non-fried rice
1sa
Hoisin tofu with brown rice
50 dk
Vegetable lasagne
1sa 35 dk
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1sa 50 dk
Vegan butter
8sa 5 dk
Sweetcorn and black rice salad
1sa
Summer tomato and gin pasta sauce
35 dk