Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1558.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Beef stroganoff
35 min
Mushroom risotto
30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Asparagus risotto
40min
Béchamel sauce
20min
Risotto verde
45 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beetroot risotto
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min