Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1558.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pear and blue cheese risotto
30min
Caprese hasselback chicken
40min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
White fish and lemon risotto
30min
Hungarian goulash
1h 30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Milanese risotto
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min