Cihazlar ve Aksesuarlar
Brie, speck and walnut risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
1558.9 mg
Protein
15.7 g
Kalori
2204 kJ /
524.8 kcal
Yağ
22.3 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
63.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Signature Risottos
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Pork pies
2h 20min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Baked rice croquettes
1h 30min
Ricotta gnocchi
2h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Stuffed zucchini
1h 5min