Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
Panettone
34sa 25 dk
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Salsa verde
5min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Salt cod gratin
50 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Ancho chilli bean bowl
1h
Polenta
25 min
Soula's Spanakopita
1sa 35 dk
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Pumpkin and ginger soup
35 min