Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
Simple steamed salmon
30 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Meat-free mushroom lasagne
1hod. 30min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Lupin with broad bean salad
45 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min