Cihazlar ve Aksesuarlar
Porcini mushroom risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
486 mg
Protein
7.3 g
Kalori
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
68.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3sa 20 dk
Asparagus and saffron risotto
35 dk
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28sa 30 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 dk
Tamarind chutney
5 dk
Tarka dal
30 dk
Saffron arancini
25sa 25 dk
Revithia (chickpea soup)
24sa 40 dk
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2sa 30 dk
Steak tartare
10 dk
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3sa