Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25 Min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Dashi - Japanese stock
45 min
Salsa verde
5 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Pea and mint soup
20min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Bulghur
35 min