Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 489.8 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Lentil moussaka
3h 30 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Gwinganna polenta with vegetables
1óra 10p
Crispy Korean tofu
1h 20min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5sa 40 dk
Ribollita
50min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Zucchini cheddar slice
45 min