Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 489.8 mg
Alternatif tarifler
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Mushroom and kale risotto
55min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min