Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1492.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1u. 40min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Nasi goreng
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min