Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1492.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min