Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1492.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Baked Sushi
1h 15 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
All-in-one chicken Congee
35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Pad kra pow
45 min