Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad kra pow
45 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Nasi goreng
40 min
Wonton soup (pork)
45 min