Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Pad kra pow
45 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min