Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 274.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mala Bakkwa
4h 35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Pineapple buns
9h 50min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Brioche burger buns
2j 10 menit
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2j
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2j 30 menit