Cihazlar ve Aksesuarlar
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
24 pieces
Malzemeler
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
Assembly and steaming
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
274.9 mg
Protein
6.3 g
Kalori
537.8 kJ /
128 kcal
Yağ
4.3 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
15.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Around Asia
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dim sum 'Shao mai'
2sa
Fresh pasta dough
1sa
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1sa 15 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Wonton soup (pork)
45 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Pineapple buns
9sa 50 dk
Banh bao (steamed pork buns)
2sa 45 dk
Japanese Cheese Tarts
1sa 55 dk
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk