Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 133.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.9 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2266 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring onion pork ribs
1h
Pork with black bean sauce
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min