Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 133.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.9 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2266 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Braised pork belly
55min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 Std. 15 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Sweet and sour pork
40 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min