Cihazlar ve Aksesuarlar
Pan-fried pork buns
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 2sa
20 pieces
Malzemeler
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
124 mg
Protein
6.8 g
Kalori
640.4 kJ /
153.2 kcal
Yağ
4.6 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Karbonhidrat
20.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1sa 45 dk
Korean pickled potato salad (peeler)
25sa 10 dk
Focaccia
2sa 5 dk
Mapo Tofu
35 dk
Pork Balls
20 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Braised Dongpo Pork
Değerlendirme yok
Spiced Polish Christmas cake
99sa 30 dk
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 dk
Nyonya curry chicken bun
2sa 45 dk
Ham and cheese cruffins
3sa