Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Okonomiyaki
30 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Indonesian yellow spice paste
40min
Ham and cheese cruffins
3óra
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Grisons barley soup
1h 15min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Cha gio (spring rolls)
55min