Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Alternatif tarifler
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Beef buns
50 min
Soy milk and Mantou buns
6h
Sourdough potato bread
5h
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min