Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Alternatif tarifler
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Wonton wrappers
55min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Wonton soup
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Pork and prawn dumplings
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min