Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 yumurta
- 250 g sürülebilir taze peynir
- 15 g karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)
- 30 g ay çekirdeği içi
- 15 g keten tohumu
- 50 g çiğ badem
- 30 g Hindistan cevizi unu
- 1 tk glutensiz kabartma tozu
- 1 tk tuz
- 50 g karışık çekirdek, ekmeğin üzeri için
- 20 g haşhaş tohumu, ekmeğin üzeri için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 606.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Krakerler
1h
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12hod. 25min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Ghee
30 min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h