Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 462 kJ / 111 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Tahıllı Elma Lapası
10 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 dk