Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 462 kJ / 111 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min