Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 190 g arpa şehriye
- 1500 g su
- 2 ½ tk tuz
- 2 - 3 yk tereyağı, damak tadına göre artırılabilir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1042.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Buğday Salatası
35 min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Soğuk Dalgona Kahvesi
10min
Haşhaşlı Ponçik
1 godz. 30 min