Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 400 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 27.84 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Tahıllı Elma Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min