Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 30 g domates salçası
- 5 - 6 dal maydanoz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 1 sap kereviz, dilimlenmiş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 70 g kırmızı mercimek
- 1000 g su
- 1 ¾ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber (isteğe bağlı)
- ¼ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ½ tk kimyon (isteğe bağlı)
- 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 503 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sebze Çorbası
35min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min