Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş kabak
35min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Vegan Makarna
1h
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş bezelye
20min