Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Haşlanmış Makarna
25min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Donmuş Meyve Püresi - 1
10 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş kabak
35 Min
Hamsi Buğulama
40min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45 min