Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 100 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 30 g biber salçası
- 40 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 270 g su
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1193.4 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Plaska
1h 15 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50min
Hünkar Beğendi
1h 5 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Kabak Lazanya
45 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 menit
Çikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 menit
Ratatuy
40 menit