Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 100 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 30 g biber salçası
- 40 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 270 g su
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1193.4 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Cacık
15 Min
Ratatuy
40 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Naneli Bezelye Köfteleri
45 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Mercimek musakka
2h 20min
İrmikli Puding
20 min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Kabak Lazanya
45 Min
Fırın Mücver
50 Min
Etli Türlü
1h 20 min