Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 100 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 30 g biber salçası
- 40 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 270 g su
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1193.4 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Etli Bamya
1h 10min
Orman Kebabı
1h
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Pancar Salatası
15min
Domates Soslu Spagetti
55min
Musakka
1h 10min
Ratatuy
40min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min