Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 - 60 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 90 - 100 g sebze, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
20 - 30
g dana bonfile yağsız, sinirsiz, küçük parçalara bölünmüş
veya 20 - 30 g balık fileto (ör. somon ya da uskumru) - 400 g su
- 30 - 45 g portakal suyu
- 2 - 2 ½ tk sıvı yağ (8-10 gr)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 831 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min