Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 - 60 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 90 - 100 g sebze, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
20 - 30
g dana bonfile yağsız, sinirsiz, küçük parçalara bölünmüş
veya 20 - 30 g balık fileto (ör. somon ya da uskumru) - 400 g su
- 30 - 45 g portakal suyu
- 2 - 2 ½ tk sıvı yağ (8-10 gr)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 831 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min