Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 concombres, épluchés, égrainés et coupés en tronçons
- 3 oignons nouveaux, coupés en deux
- 50 g de pain de mie blanc, sans croûte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 50 g de roquette
- 4 brins de menthe fraîche
- 2 brins de persil frais
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 894.2 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 305.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20p
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20p
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20p
Gaspacho concombre-feta
10min