Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Polenta au gorgonzola
25min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min