Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Danish feta (1 block)
- 400 g mini Roma tomatoes, at room temperature
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 small onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- ground black pepper, to season
- 1500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g dried pasta of choice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1995.7 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1119.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Spaghetti carbonara
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Pasta with tuna
30 min
Penne and vegetables
35 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min