Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 œufs
- 750 g d'eau
- 1 oignon, coupé en 2
- 2 gousses d'ail, pelées
- 20 g de beurre
- ¼ c. à café de cardamome en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de coriandre en poudre
- 1 c. à café de garam masala en poudre
- 3 cm de gingembre frais, râpé
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 piment oiseau frais, épépiné et ciselé
- du sel
- 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de crevettes aux haricots rouges
1 Std. 20 Min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min
Korma veggie aux noix de cajou
55 min
Potée de haricots fumés
30 min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Chili de pois chiches
45 min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 Std. 10 Min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 Min
Chakchouka au four
1 Std. 10 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 min