Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yoghurt tartare sauce
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 30 g baby pickled capers, rinsed and drained
Salmon and broccoli pesto
- 500 g water
- 200 g broccoli florets
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
- 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g rocket
- 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- lemon wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2349 kJ / 559.3 kcal
- Protein
- 41.1 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 449.3 mg
Alternatif tarifler
Sticky chicken
24h 35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Coconut poached chicken salad
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken and mango salad
35min
Hoisin pork bowl
30 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min