Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 497.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Tuna stew with potatoes
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1h
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Honey and herb pork loin
4h 10 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min