Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 497.9 mg
Alternatif tarifler
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Hunters' stew
1h
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
72h 30min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Meatloaf
1h 20min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1h
Veal involtini
35 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min