Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 411.5 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min