Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 411.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken and pesto risoni
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1sa
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 dk
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1sa 40 dk
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 dk
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Tortellini soup
20 dk