Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 933.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with capsicum
45 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Hungarian goulash
1h 30min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Sauerkraut soup
50min
Grisons barley soup
1h 15min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10 min