Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef Burgundy
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into halves250 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh thyme1 sprig
-
olive oil20 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)200 g
-
beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)800 g
-
plain flour1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into slices (5 mm)400 g
-
red Burgundy wine250 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
button mushrooms brushed clean and cut into halves200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1149.4 mg
Protein
36.4 g
Kalori
1270.7 kJ /
302.6 kcal
Yağ
9.1 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Dinner and sides
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 dk
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Chicken cacciatore
50 dk
Beef stroganoff
35 dk
Hungarian goulash
1sa 30 dk
Chicken with creamy vegetable sauce
35 dk
Beef "Burgundy"
40 dk
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Chicken with sparkling wine cream sauce
1sa 5 dk
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Southern-style pork and bean casserole
40 dk
Beef ragu
1sa 25 dk