Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g couve-de-bruxelas cortada em metades
- 480 g curgete cortada em meias luas (1 cm aprox.)
- 480 g cenoura cortada em palitos
- 85 g azeite
- 2 ¼ c. chá de sal
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 210 g trigo sarraceno
- 720 g água
- 60 g queijo feta
- 3 - 5 pés de aneto, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 limão (raspa e sumo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 641 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2 godz. 50 min
Caril de millet com frango
35min
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Caril de grão com arroz de brócolos
13 Std. 10 Min
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1h
Piza com base de beringela e curgete low carb
1 godz. 15 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 Std.