Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 godz. 30 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2sa 25 dk
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Scallops & Pea Puree
20min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min