Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Steinpilze sous-vide
30min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 Std. 30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min