Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 分钟
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3小时
Rinds-Laab
1h 5min
Scallops & Pea Puree
20min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Muscheln nach Seemannsart
30min