Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck, in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh, in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2555 kJ / 610 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Coq au vin
3hod.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Salzburger Bierfleisch
6 Std. 50 Min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 godz.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min