Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck, in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh, in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2555 kJ / 610 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch
1h
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Bouillabaisse
1h 25min
Ossobuco sous-vide
13h
Coq au vin
3h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Boef Stroganoff
50min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min