Uyumlu sürümler
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Bibimbap Burrito
45 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min