Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1129 mg
Protein
20 g
Kalori
3003 kJ /
718 kcal
Yağ
41 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
73 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Calendar 2022
12 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Stroganoff
30 dk
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 dk
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 dk
Stuffed Portobello Mushrooms
45 dk
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 dk
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 dk
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 dk
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Mushroom Risotto
30 dk
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa