Uyumlu sürümler
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min