Uyumlu sürümler
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Shakshuka
50min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Masala Hake at 55°C
55min
Alpine Macaroni
45min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min