Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Petits flans de poisson
1 godz. 5 min
Crème de marrons
45 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1hod. 15min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Flan d'aubergine
1hod.