Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1h 50min
Fenouil à la parmesane
1 godz. 25 min
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Sauce gribiche
15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min