Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet, sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Rillettes aux deux saumons
40min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Guacamole
5min
Rillettes aux deux saumons
3h 25min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min