Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2019 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Pesto à l'ail des ours
10 Min
Sorbet tomate-basilic
12h
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12h 30min
Purée céleri-pomme
45 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1 Std. 25 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min