Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 159 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de haricots blancs aux épinards
35 min
Purée aux trois racines
45 min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 Min
Houmous de betterave
15min
Sucre au thym
10 λεπτ.
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 Std. 35 Min
Pesto persil-amande
10 λεπτ.
Houmous haricots blancs et avocat
10 λεπτ.
Caviar de potiron au cumin
35 min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée aux saveurs asiatiques
40min