![Côte de veau et gremolata, polenta au citron Côte de veau et gremolata, polenta au citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/295EF261-F45A-429F-9D53-85799FA0DBF4/Derivates/e13533bf-4a30-4b2d-8d3d-a267340b702b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1hod. 40min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta au gorgonzola
25min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Veau bolognaise et polenta
35min