Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Würzige Zucchini-Füllung
- 40 g Semmelwürfel, trocken
- 60 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 100 g Speck, geräuchert, in Würfeln
- 150 g Zucchini in Stücken (1 cm)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
Hühnerfilets sous-vide
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Hühnerfilets
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- natives Olivenöl extra
- 20 g Butterschmalz (ca. 1 EL)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3216 kJ / 768 kcal
- Protein
- 72 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1968 mg
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Coq au vin
3h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 phút
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Fiakergulasch
2h 15min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Reisfleisch
2h 20 phút