Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Würzige Zucchini-Füllung
- 40 g Semmelwürfel, trocken
- 60 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 100 g Speck, geräuchert, in Würfeln
- 150 g Zucchini in Stücken (1 cm)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
Hühnerfilets sous-vide
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Hühnerfilets
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- natives Olivenöl extra
- 20 g Butterschmalz (ca. 1 EL)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3216 kJ / 768 kcal
- Protein
- 72 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1968 mg
Alternatif tarifler
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Ossobuco sous-vide
13h
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Lasagne
1h 45 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.