Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20367 mg
Alternatif tarifler
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Salzburger Bierfleisch
6h 50 min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 godz.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Zandergulasch
45 Min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Boef Stroganoff
50 Min