Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 20367 mg
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch
1h
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Boef Stroganoff
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fiakergulasch
2h 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min