Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken
- 200 g Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
500
g Kalbsfaschiertes
veya 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein) - 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
Butterschmalz zum Braten
veya Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 517 kJ / 124 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
3 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Wälder Käsknöpfle
55 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Boef Stroganoff
50 Min
Fiakergulasch
2h 15min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1h 20min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min