Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
veya 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weisser Leberkäse
14h 30min
Whisky-Karamelllikör
1h 30min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Salzburger Bierfleisch
6 Std. 50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 min